Creare website Home Servicii Contact Portofoliu Galerie foto/video
© 2015 Marketing Media

Prezenta ta online

In era comunicatiei si a vitezei, prezenta online a devenit o prioritate si o necesitate. In 2014, statistic s-a constatat ca din populatia activa a Romaniei, 3.000.000 prefera cumparaturile cu cardul si plata online. Iata ca acest segment de piata devine din ce in ce mai important pentru afacerea ta. S-a ajuns la a exclude ofertele celor care nu au site-uri web. Una dintre necesitatile unei societati comerciale, fie ca este vorba de unitate de cazare, restaurant, agentie imobiliara, de turism, cabinet de avocatura, psihologic sau de mediere sau orice alta forma de organizare juridica, a devenit existenta unui site de prezentare, pentru ca oamenii doresc sa se documenteze inainte de a lua o decizie in a alege un furnizor de servicii sau produse finite. Cea mai usoara cale de a te documenta a devenit internetul. La o analiza mai atenta, se poate constata cu usurinta ca daca ai un site de prezentare iti cresti sansele de a avea mai multi clienti cu cel putin 50%.

Website-ul de prezentare

Website-ul de prezentare este cea mai simpla forma de a aduce la cunostinta potentialilor clienti despre existenta afacerii tale si despre domeniul tau de activitate. Website-ul de prezentare se constituie din cateva pagini in care iti descrii activitatea, portofoliul, datele de contact, serviciile pe care le oferi si orice alte elemente care pot constitui puncte de atractie pentru potentialii clienti. Un website de prezentare bine pus la punct, actualizat, optimizat si indexat in motoarele de cautare te propulseaza automat in topul societatilor de profil.

Website-ul comercial, magazinul online

O forma ceva mai evoluata a website-ului de prezentare, cel comercial nu cuprinde numai o succinta prezentare a afacerii si a competentelor, ci si o descriere elaborata a produselor si serviciilor scoase in atentia potentialilor clienti. Website-ul comercial constituie ultimul pas in a avea o afacere profitabila online si a castiga piete de desfacere pentru produse si servicii intr-un mediu, practic, fara granite. Existenta unui site comercial face dovada eligibilitatii si increderii in propria afacere. Magazinul online este o forma specializata, un caz particular a unui website comercial. Un magazin online presupune detalierea fiecarui produs in parte, scoaterea lor la vanzare in mediul online si posibilitatea clientilor de a achita cu cardul sau prin orice alta metoda produsul dorit sau serviciul ce urmeaza a fi prestat.
Fii prezent online! Comanda acum!!! Comanda acum!!! Servicii